Prohledat tento blog

neděle 22. března 2015

Výklad tarotu na rovnodennost

Milí čtenáři tohoto blogu, vím, že se tady už léta píše hlavně o filmu. Nicméně jste možná periferně zaznamenali nějaké signály, že jsem se začala zabývat energiemi a různými druhy biodynamické terapie (o tom příště). Možná jsem zešílela, ale je to docela fajn. U žen po padesátce, opuštěných manželem, je ostatně chov tlusté kočky a únik do esoteriky poměrně standardní diagnózou. :-) Před pár lety jsem se začala věnovat taky tarotu. Takhle vypadají karty, vyložené dnes ráno u příležitosti uplynulého dne rovnodennosti. Výklad se vztahuje zhruba na období následujících tří měsíců. Snad vás aspoň trochu pobaví a zahřeje, protože venku není moc jarní počasí. 

Rozum se v minulosti pokoušel chaoticky něco rozetnout, ale nebude mít v následujícím období možnost opanovat dění. Pokud se o to pokusíme, zablokuje nás pocit marnosti. Podstatou současné situace je poznání, že cílem není konečná stabilizace nějakého systému, ale schopnost přijímat změny. Nikdy není jen jedna cesta, možností je vždycky víc! Pocit uvíznutí v situaci, v osudu, časem pomine. Jde především o naši vlastní odvahu: stát si za tím, čeho si vážíme, neslevit, důvěřovat tomu, co jsme prožili na vlastní kůži. Do každé situace si vnášíme bohatství svých zkušeností a zážitků, a věříme, že se obtisknou do reality. S tím přichází i energie lásky, kterou ve svém okolí zažehneme s novou silou. Provázet nás bude vůle a tvořivost. Jakýkoli vnitřní i vnější blok bude odbourán a proměněn v záplavu energie, pokud budeme komunikovat pohotově a přímo. To není snadné - takže na to bacha! :-)

Vaše vědma

10 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý večer Aleno. Ten druhý odstavec je výklad anebo vibrace šílenství? A do Krnova letos pojedete?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připadá vám to zásadně nesprávný výklad, nebo myslíte, že jsem se definitivně zbláznila, když se tomu věnuju? Ale do Krnova letos jedu.

      Vymazat
    2. Spíš to druhé :-) Zní to jako jakési nekonkrétní esoterické motivační poselství vhodné pro každý den :-) Ale berte to jen jako takové rýpnutí, nemyslím to zle.
      O víkendu jsem byl cvičně nasát festivalovou atmosféru na Febiofestu. Před vchodem bylo zaparkované lamborghini. Před kinem v Krnově by mohl stát třeba otřískaný žigulík. A možná právě i proto to tam mám rád a pojedu tam už po páté... (ale hlavně mám rád to obrovské plátno a 70mm)

      Vymazat
    3. Nekonkrétní to je, protože se to nevztahuje na konkrétní osobu, ale jen na charakteristiku daného období "pro všechny". Kdybyste si vybral karty kupříkladu vy a já vám je vyložila a pověděla, co v nich vidím, a pak bychom si o tom spolu povídali, bylo by to jiné. (Můj osobní tarot na tuto dobu vypadá zase jinak, i když hlavní trendy souhlasí.) A motivační to samozřejmě je! Já vždycky vykládám motivačně. :-)

      Vymazat
    4. Dobrá, tak se tedy sejdeme ve frontě na burger o přestávce mezi filmy. Přineste karty ;-)

      Vymazat
    5. Tak jo! Těším se! Karty beru s sebou vždycky, i když ne do kina. :-)

      Vymazat
  3. Já mám doma vykládací karty (to když tarot nesměl vycházet?) od Vladimíra Tesaře s průvodním slovem Radovana Krátkého a takový skvost to je - neznáte Alenko ? Eva Součková

    OdpovědětVymazat
  4. http://www.vojtechkodet.cz/ke-zhlednuti/zkusenost-exorcisty.html

    OdpovědětVymazat