Prohledat tento blog

pátek 2. října 2009

Vítej, idiote!


Jak kamarád Zdeno Kubina laskavě upozornil v komentáři jednoho komentáře k předchozímu příspěvku, na tento dobře utajený blog se (patrně poprvé) zatoulal blbeček. Není to ovšem tím, jak hodný Zdeno soudí, že blog začíná být populární, ale prostým odkazem na tuto stránku, který jsem umístila pod svůj text v Neviditelném psovi. Tam už idioti občas chodí, což lze snadno poznat z řady tamních komentářů (i když jich - totiž idiotů - není vzhledem k obsahu Neffova chytrého deníku zdaleka tolik, jako na jiných severech).

Abyste se nemuseli obtěžovat pracným hledáním, onen náhodný návštěvník mi inteligentně vzkázal: "Vážená, pro vás je samozřejmě těžké hledat práci, když si chcete sedět na své pohodlné prdeli a psát nějaké své blitky. Jděte makat, práce je dost!"

A já odpovídám, jen tak do vzduchu, neboť blbeček se nevrátí a jako všichni jemu podobní patrně nebude ochoten diskutovat: "Nevážený, sezení na pohodlné prdeli a psaní blitek je moje práce už víc než dvacet let - aniž to tušíte, je to totiž práce jako každá jiná a někdy docela těžká. A vždycky se našel někdo, kdo mne za to platil. Jen poslední rok jsem to často dělala na internet (sem i jinam) jen pro potřebu a radost sobě a pár jiným lidem. A teď mi za blitky zase někdo bude pravidelně platit - heč.








3 komentáře:

  1. tak jsem si přečetl, když už jste mne na to upozornili (a to je právě ono - nejlepší reakce je naopak NEREAGOVAT, těmto exiboušům jde právě o to, vyvolat rozruch) výkřik anonyma a napadlo mne, že je to třeba i reakce zhrzeného pravidelného dosud čtenáře TVmini, který měl možná zcela jiné představy o tom, s jakými že pocity pro něj píší novináři své komentáře...

    OdpovědětVymazat
  2. Neuvěřitelné. Já si sedím na své pohodlné prdeli v Uppsale, za což mě platí Evropská unie, a za úkol tu mám právě napsat pár blitek o nezaměstnanosti v Česku. :-) Ironie?

    OdpovědětVymazat
  3. Nechcete se spíš věnovat filmům? :)

    OdpovědětVymazat