Prohledat tento blog

středa 2. září 2015

Filmové šperky na jarmarku v Poříčanech

Zasněná středočeská obec Poříčany slaví 720 let své existence a pořádá v sobotu 5. září jarmark na návsi u kostela Narození Panny Marie. Budu tady prodávat i svoje Filmové šperky, tak si přijďte nakoupit za "venkovské" ceny a popovídat.

Tradiční koláčovou soutěž zpestří bubeníci, kapela Street Jazz Boys či divadelní hra Cesta na Říp. Od 17.30 se slouží v nádherném místním kostele mše svatá. Večer se chystá ohňostroj. Možná by vás mohla přilákat i informace, že podél kostela od loňska prochází významná energetická linie Okruhu středními Čechami procházející místě z Klučova do Kerska. 

2 komentáře:

  1. Máte velice nádhernou sbírku šperků . Já mám osobně nejraději různé staré a starožitné šperky. Hodně si tak brouzdám po internetu a hledám různé šperky. Pokud byste věděla o nějakých zajímavých starožitnostech, určitě se mi ozvěte :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoooj!!! Já se zase hlásím po dlouhé době! Nedávno jsem totiž narazila na jednu stránku, kde mají různé šperky z chirurgické oceli tak si myslím, že by ti to nemělo uniknout, protože mám pocit, že jsi mi snad i psala, že se ti mám zase ozvat, tak píši :)

    OdpovědětVymazat