Prohledat tento blog

středa 22. července 2009

Blahopřání výherci potterovské soutěže!

Potterovská soutěž, kterou jsem experimentálně uspořádala na tomto blogu, je u konce. Většina z vás mi správně napsala, že comics, ve kterém vystupují společně takové literární postavy, jako jsou Alenka, Dorotka a Wendy, a kde se současně objevuje i postava zestárlého Harryho Pottera, respektive Harolda R. Pottera, jsou Ztracené dívky Alana Moorea a Melindy Gebbieové (letos ho vydalo nakladatelství Argo).
Jenom mi přišlo líto, že většina odpovídajících si odpověď patrně vygooglovala - pak pokorně a bez mučení přiznala, že tenhle grafický pornografický román vlastně nikdy nečetla (i když se k tomu chystá). Koukejte si to všichni doplnit - už kvůli tomu ironickému pohledu na Pottera, ze kterého je upjatý a nudný postarší chlapík, zanedbávající svou mladou krásnou manželku a věnující se posléze vzrušujícím homosexuálním praktikám.

Ze správných odpovědí jsem vylosovala Martina Kudláče ze Slovenska, jenž získal potterovský náhrdelník, který jsem vlastnoručně vyrobila z postříbřených komponentů, polodrahokamu a peruánské keramické figurky sovy (patrně jde o Hedviku).
Ten comics prý četl. Blahopřeju.

1 komentář:

  1. Vdaka...ano, cital, taktiez odporucam vsetkym, vynikajuca a netradicna zalezitost, rovnako ako vsetky Mooreove diela...pre neveriacich skvele zasvetenie do sveta comicsu, nakolko comics naozaj nie je infantilny brak...btw prvykrat v zivote som nieco vyhral a je to vdaka comicsu :)

    OdpovědětVymazat