Prohledat tento blog

neděle 12. července 2009

Charisma, chybějící písmeno a pár nej z Varů

Tak se vracím z festivalu do Prahy, Karlovy Vary se zbavují filmového designu a dostávají se do původní podoby. Sedím teď u počítače v internetové kavárně na Masarykově nádraží, kde na klávesnici úporně nefunguje dlouhé "y". Odtud chyby v textu.

Co tedy bylo pro mne letos nejdůležitější ve Varech? Viděla jsem tu plno skvělych filmů a několik nudnych, udělala jsem po nocích několik novych šperků, které brzy nabídnu čtenářstvu ke koupi.
Jedla jsem ústřice s Kateřinou a Oldřiškou a Martin to fotil, a povedlo se mi neodbourat si žlučník za cenu přiměřené abstinence. Pokřtila jsem tady také svou knihu Charisma: nejpřitažlivější filmové hvězdy současnosti. Více o křtu, jehož se jako kmotra laskavě zúčastnila Eva Zaoralová a jejž mile a chytře uvedla Magdaléna Bičíková, najdete třeba tady). Kniha je už pry ke koupi v knihkupectvích - pěkné počtení!

Při té příležitosti, jež se odehrála pár hodin poté, co sál určen k tiskovm konferencím pokorně vyklidil kolega John Malkovich, jsem se musela fotit a drobně hovořit do médií, čemuž se zpravidla vyhybám jako satan kříži. Mnohem hezčí fotky, než jakou jsem zvládla s profesionálními fotografy, jimž jsem permanentně zavírala oči a nevídaně se ksichtila (voz fotka vlevo nahoře), pořídil Ondra Vosmík na Media party. Za což mu usedavě děkuji. (Neopomeňte navštívit jeho nově rozjety blog!)

A tady jsou tituly pár filmů, které mne letos zaujaly - bez nároku na pořadí:
Samson a Dalila (víc o tomhle australském filmu budu psát do Filmu a doby, takže vyčkejte času)

a samozřejmě ten proklety Antikrist...

Jinak život i blog pokračuje, takže zdravím v chvatu staré a vítám i případné nové čtenáře. Očekávejte vysledky potterovské ankety a recenzi na nového Harryho, ale máme byt rozkopany šílenymi elekrikáři, takže zatím nevím, kudy a jak se budou mé internetové cesty ubírat. Nádraží se mi ale zdá docela fajn...






Žádné komentáře:

Okomentovat