Prohledat tento blog

čtvrtek 5. února 2009

Hlasování o podobě tohoho blogu

Dnes skončilo hlasování o tom, co byste nejraději četli a viděli na tomto blogu.

Výsledky mne potěšily, protože jen 38% z hlasujících má zájem o portréty herců a režisérů (doufám, že to nepochopili tak, že tu budu uveřejňovat nějaké fotky stažené z internetu :-). Ty jsou totiž strašně pracné a mám jich momentálně v zásadě plné zuby, protože jich teď píšu celou tlustou knihu.

(U příležitosti premiéry politicko-homosexuální romance Milk nicméně stejně nejspíš schytáte Seana Penna. A možná nějakou tu kolekci gay-šperků.)

Mile mne překvalilo, že jen o chlup hůř než portréty (33%) se umístila má nabídka fotografií jídla, koček, náušnic a zahrady, kterou jsem do ankety vtěsnala víceméně jako žertovnou osobní záležitost. Takže všem těmto hlasujícím obzvláště děkuju, i když nechápu, že to někoho může zajímat.

Cosi, co jsem v anketě označila jako "teoretické" články, vzbudilo zájem 48% hlasujících - ano, mají se na co těšit, chystám se tu zveřejnit co nejdřív svůj doslov ke knížce Marka Haltofa Krzysztof Kiešlowski a jeho filmy, která za pár dní vyjde ve skvělém nakladatelství Casablanca.

Filmové recenze si tu přeje číst 78% hlasujících, tady ale asi k jejich zklamání dojde především na texty, které se poflakují i jinde na internetu na stránkách, kterým jsem povinována poslušností (aktualne.cz, czinema.cz...). Ale vykutám pro vás, moji milí, i nějaké starší kousky (bohužel na většinu věcí z poslední doby má myslím copyright Cinema).

Ano, a jen o mindí chlup víc hlasujícím (80%) by se líbilo tu číst nějaké tématické články. Po Zloduších v bondovkách a Rytířích zákona (oba viz níže) se tu proto chystám zveřejnit svůj text o comicsových krasavicích ve filmu.

Všem hlasujícím pěkně děkuji a pro úspěch chystám další anketu...

Ještě se omlouvám za svou zjevnou technickou nemohoucnost: jistě jste si všimli, že se teprve učím s blogem zacházet a třeba každé vložení fotky je pro men zkrušující a nevyzpytatelnou záležitostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat