Prohledat tento blog

čtvrtek 29. října 2009

Ondřej Novák bojuje o záchranu své nohy

Doufám, že bulvární titulek vám dělá stejnou radost jako mně - vždycky, když si někde přečtu, že "Prostitutka Julia Robertsová svádí milionáře Richarda Gerea", úplně odporně se zatetelím. Zaměňovat jména postav a herců, kteří je hrají, je přímá cesta do pekel: psavci to sice ulehčí situaci, neboť text se zkracuje jedna radost, ale ten zkrat utvrzuje naivnější čtenářskou veřejnost v představě, že jim kyčel nejlépe odoperuje Ladislav Chudík. A podobně.

Abych se však vrátila k titulku, o nohu samozřejmě v současných dílech skoro každé úterý a čtvrtek bojuje vedlejší postava Davida, syna farářova, v seriálu Ordinace v růžové zahradě. A pokud se Ondra Novák se svou rolí až příliš neztotožňuje, měl by být po zdravotní stránce v pořádku...
Povedlo se mi vyškemrat v TV Nova příslušnou fotku (viz výše) - vyjde i v příštím čísle čtrnáctideníku TV Mini, kde jsem měla tu čest napsat k němu i náležitou glosu. Scenáristický tým ORZ se postaral o to, aby postava Davida (jak krásně na obrázku trpí, viďte?) byla zmítána nejen obavami o zlovolnou končetinu, ale i láskou k Veverce, na jejíž přízeň si však, jak je seriálovým vášnivcům známo, dělá majetnické nároky Suk.

Tak jen připomínám, že vy, kdož jste ještě na podporu mého malého mediálního projektu "Stvoř televizní hvězdu Ondřeje Nováka", nenapsali do Novy obdivný mail týkající se Ondrova hereckého působení, neleňte.
P.S. Na stránce seriálu se bohužel nestrhla diskuse na výši, ale přece jen ... (zrovna tenhle příspěvek myslím nepsal nikdo z nás) - cituji do písmene:
"Tjn ten David je opravdu moc pěkný.....:-)"
"wowmas pravdu :-Da byl ny lepsi nez Adam furt neco slibuje a kulovi z toho :D"
Ať žijí moderní média, která nám všem dovolují být neustále interaktivní a ovlivňovat tak osudy světa. I když se vám někdy zdá, že z toho máte kulovi.
Hezký den.

4 komentáře:

  1. a Janu Tleskačovi ? ...

    OdpovědětVymazat
  2. Janu Tleskačovi to sluší vždy a definitivně.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, tady je rychlý, jen v případě, že zoufale potřebujete kouzelné kouzlo, které vám pomůže oživit váš rozpadlý vztah, je opravdu všestranný, soucitný a spolehlivý, pokud jde o kouzlení. Doktor Egwali pravopis domů je tou pravou volbou pro vás. Kontaktujte ho a vysvětlete mu, a mohu vás ujistit, že zbytek by byl úplnou magií, můj milostný život byl na pokraji zhroucení, dokud jsem si neobjednal milostnou frázi, jsem dnes živým svědkem, proto používám toto médium k dejte světu vědět o tomto velkém doktorovi čarodějnic, který mi přinesl klid a pohodu, promluvte si s ním ještě dnes a nechte své emocionální obavy zahodit.
    Oslovíte ho na těchto kontaktech!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurýr: dregwalispellbinder@gmail.com

    OdpovědětVymazat